Péksütemények és csomagolt kenyerek sütőszerei

Magas hatóanyag tartalmú zsemlesütőszerek, csomagolt kenyerek, kelt termékek sütőszerei, melyek minden tésztatípushoz alkalmazhatóak. A sütőszerek kiváló bélzetet és héjat biztosítanak, állandó, egyenletes póruselosztást eredményeznek. A kategóriában megtalálhatóak a tradicionális felhasználású zsemlesütőszerek, és az újonnan kifejlesztett sütőszerek egyaránt.

A péksütemények és csomagolt kenyerek sütőszereiről itt talál részletes információt.

Kenyérfélék sütőszerei

A kenyérsütőszereink magas hatóanyagtartalma erősíti a termékek sikérvázát, jó térfogatot, ropogós héjat eredményez. A kenyérsütőszerek nemcsak a kenyerek térfogatát növelik, hanem a könnyebb feldolgozást is elősegítik, szabályozzák a kelesztés folyamatát. Hagyományos fehérkenyerekhez készült sütőszereink a magyar lisztekhez lettek kifejlesztve, ezen kívül a kategória tartalmaz speciálisabb, barna, malátás, illetve egyéb kenyerekhez alkalmas kenyérsütőszereket is.

A kenyérfélék sütőszereiről itt talál részletes információt.

Kovászok és kovászpótlók

A kovászpótlók állandó és egyenletes savfokot eredményeznek a kenyereknek. A kovászpótlók felhasználásával biztosítható a szükséges savfok, a biztonságos gyártás. Termékcsoportunkban megtalálható citromsav mentes kovászpótló fehér kenyerekhez. A rozs-, teljes kiőrlésű magvas kenyerek gyártásához a pirított malátalisztet tartalmazó kovászpótlónkat ajánljuk.

A kovászok és kovászpótlók kategóriáról itt talál részletes információt.

Magkeverékek, felületi magvak és vitális termékek

A kategóriában található magkeverékekből számos egyedi magvas, egészséges összetevőket tartalmazó pékáru készíthető, melyek igazodnak a piaci trendekhez, elvárásokhoz. A magkeverékeinkből, vitális termékekből készült kenyerek, finompékáru prémium minőségűek, az adott termékre jellemző, karakteres ízvilágúak, puha bélzetet és látványos, ropogós héjszerkezetet eredményeznek. Egyes magkeverékeinkhez ajándék eladásösztönző anyagot biztosítunk, mint például kenyérgyűrű, kenyérzacskó.

A magkeverékekről, felületi magvakról és vitális termékekről itt talál részletes információt.

Mixek

A Mixek kategóriában változatos keverékek találhatóak az olasz ízvilágú keveréktől az igazi német jellegű, savanyú, sötét magvas keverékig, melyek jó része táplálkozás-élettani szempontból értékes összetevőket tartalmaz. A keverékek feldolgozása könnyű és gyors, általában már tartalmazzák a célkeverékektől elvárt összetevőket (sütőszert, sót, szárított kovászt és egyéb értékes anyagokat). A keverékekkel készült termékek bélzete puha, karakteres ízvilágú, nem morzsálódnak, hosszan megtartják frissességüket. Egyes keverékeinkhez ajándék eladásösztönző anyagot biztosítunk, mint például kenyérgyűrű, kenyérzacskó.

A mixekről itt talál részletes információt.

Édes tészta keverékek

A termékkategóriában található édes tészta keverékekkel könnyen és egyszerűen elkészíthetőek olyan hagyományos finomságok, mint például a kelttészta, fánk vagy a piskóta és ezenkívül a speciálisabb édes tészta keverékek is megtalálhatóak. Az édes tészta keverékek a termékek alapját adják, elősegítik a biztonságos gyártást és a megfelelő minőség elérését. Adagolásuk változtatható és ízlés szerint tovább dúsítható a tészta a vásárló igényihez igazítva.

Az édes tészta keverékekről itt talál részletes információt.

Fondok

A fondokkal gyorsan, egyszerűen és biztonságosan készülnek a tejszín alapú krémek. A fondokat adagolásuknak megfelelően csak vízzel és tejszínnel kell elkeverni, a semleges ízű natúr fond jól ízesíthető. A fondok felhasználhatóak tejszínes alapú tortákhoz, szeletekhez, desszertekhez, moussokhoz.

A fondokról itt talál részletes információt.

Bevonó-, felületi díszítő anyagok

A vásárlóknak a finom íz mellett nagyon fontos a sütemény külleme, mely odavonzza a tekintetet. Díszítő anyagaink mind kiváló minőségűek, szép látványt kölcsönöznek a süteményeknek, változatosak. A felületi díszítő anyagaink között olyan termék is található, mely egyedülálló a magyar piacon és nemcsak látványa, íze is kedvelt a vásárlók körében.

A bevonó-, felületi díszítő anyagokról itt talál részletes információt.

Hidegkrémporok

Kiváló minőségű vaníliás ízű hidegkrémporok, melyek hidegen és/vagy sütésnél, fagyasztásnál is alkalmazhatóak. A hidegkrémporok választékában megtalálhatóak a sütőipari, cukrászipari és gasztronómiai felhasználású termékek egyaránt, melyek jól alkalmazhatóak kelttészták, levelestészták, cukrászsütemények töltéséhez, díszítéséhez és öntetek készítéséhez.

A hidegkrémporokról itt talál részletes információt.

Töltelékek és segédanyagaik

Töltelékeink széles választékban érhetőek el a pékségek, cukrászatok és gasztronómia számára. Elsődleges szempontnak tartjuk, hogy a töltelékek íze és színe az adott termékre jellemző, karakteres és jó minőségű legyen. Töltelékeink kiválóan süthetőek, fagyaszthatóak, finompékáruk, sütemények és mártások készítéséhez egyaránt ajánljuk.

A töltelékekről és segédanyagaikról itt talál részletes információt.

Leválasztóanyagok

Formaleválasztóanyagaink kiváló leválasztó tulajdonsággal bírnak, egyenletes réteget alkotnak, könnyen kezelhetőek. A kategória megoldást kínál minden méretű egység számára a kis üzemektől az ipari termelésig. Leválasztó anyagaink között megtalálhatóak az általános felhasználású leválasztók és speciálisabb típusú leválasztók egyaránt, mint például a 0,5 literes flakonos leválasztó, a 30 literes szórófejes berendezés vagy a cukrok, drazsék leválasztója.

A Leválasztóanyagokról itt talál részletes információt.

Sütőpapírok

Szilikonozott felületű, prémium minőségű sütőpapírjaink számos méretben elérhetőek. Kiváló a leválasztó tulajdonságuk és gazdaságos, többszöri felhasználásúak.

A sütőpapírokról itt talál részletes információt.

Margarinok és növényi zsírok

Meister. Margaréta. Vario. Három márka, három kiváló, a piacon elismert minőség. Prémium minőségű Meister célmargarinjainkat az elsők között fejlesztették ki a magyar piacra magyar termelés mellett. A kategória tartalmaz Meister krém-, Meister levelestészta és Meister sütőmargarinokat egyaránt. A Margaréta krém- és Margaréta sütőmargarinok jellegzetes vajas aromája kiváló ízt ad a készterméknek. Vario sütő- és levelestészta margarinjaink gazdaságos felhasználású margarinok, nagyon jó a feldolgozhatóságuk, jól tűrik a nyári magasabb hőmérsékletet.

A margarinokról itt talál részletes információt.
Növényi zsírokról itt talál részletes információt.

Cukrászati habalapok

A növényi zsír alapú habalapjaink kiváló habtartásúak, magas 25-30%-os zsírtartalmúak. Cukrászati habalapjaink között szerepel cukrozott és cukor mentes habalap egyaránt, melyek tovább hígíthatóak vízzel, állati tejszínnel, tejjel, gyümölcslével. A növényi zsír alapú habalapok felhasználhatóak a sütő-, cukrásziparban és a gasztronómiában. A termékek kiszerelése 1 literes, illetve nagyobb mennyiség felhasználásánál ajánljuk a 10 literes habalapunkat.

A cukrászati habalapokról itt talál részletes információt.

Baker & Baker Donutok

Az USA-ban klasszikus, Magyarországon is egyre nagyobb teret hódít: az amerikai donut. Változatos ízek – az édes csokoládéstól a zamatos gyümölcsösig – csalogató dekorációval. A Baker & Baker Donutok igazi titka a szuper puha tésztában rejlik. Ismerje meg az eredeti Milka csokoládéba mártott donutunkat is!

A Baker & Baker Donutokról itt talál részletes információt.

Baker & Baker Muffinok

A Baker & Baker muffinok csokoládéban vagy gyümölcsben gazdag kevert tésztából készülnek, szenzációs töltelékekkel, rafinált díszítéssekkel. Éppen ilyennek kell lennie a muffinak!

A Baker & Baker Muffinokról itt talál részletes információt.

Kate’s Cakes Cup Cakes

Kicsi és könnyű megszeretni: ez a Cup Cakes a Kate’s Cake-től. Kézzel készített sütemény finom tésztával, könnyű krémmel és látványos dekorációval. Modern recept kis tortaformában. Nem csak nőknek!

A Kate’s Cake Cup Cakes-ről itt talál részletes információt.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Amennyiben kérdése, kérése, véleménye van, az alábbi űrlap segítségével küldje el nekünk.
Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!