MeisterMarken

MeisterMarken

A MeisterMarken egyet jelent a margarinokkal és tradicionális sütőipari alapanyagokkal 1910 ill. 1921 óta. A MeisterMarken kreatív megoldásokat, és termékek színes választékát kínálja a pékek és cukrászok számára. A speciális célmargarinok és zsiradékok, krémek, tésztakészítésre alkalmas különféle kényelmi termék, töltelékek, bevonó és dekorációs anyagok, tejszínhab stabilizátorok, zselék csak néhány példáját adják a széles termékkínálatnak.

Produits Marguerite

Produits Marguerite

A Produits Marguerite több mint 90 éves múltra, és töretlenül magas szintű szakmai tapasztalatokra tekint vissza. A legfinomabb francia cukrászsütemények egyedülálló alapanyagait kínálja világszerte az egyediség és kiválóság nevében.

A Produits Marguerite mandulából készült cukrászati termékek teljes választékát (pl. egyszeres, kétszeres és háromszoros marcipánok, különféle mandula tartalmú krémek), valamint pralinék, fondantok, fényzselék, hidegkrémporok széles kínálatát nyújtja a cukrászipar számára.

Delfia

Delfia

A Delfia kínálatában versenyképes, jó minőségű termékek találhatóak a szaktudásnak és a választék optimalizálásának köszönhetően. A Delfia sütőipari keverékeket, töltelékeket kínál a sütőipar számára.

Delfia töltelékcsaládunkba természetes színű és jellegzetes ízű töltelékek tartoznak, melyek finompékáruk és cukrásztermékek készítéséhez egyaránt alkalmasak. Kiválóan süthetőek és fagyaszthatóak, egész évben állandó jó minőséget biztosítanak.

Pékárukhoz, süteményekhez válogasson kedvére Delfia választékunkból.

Baker & Baker

Baker & Baker

A Baker & Baker egyet jelent az innovatív és hiteles prémium termékekkel a gasztronómia területén. Választékunkban első osztályú sütőipari termékeket talál. Nem számít, hogy kávézó tulajdonosa, franchise rendszer étkezési vezetője vagy szállodák, cégek, szállítási vállalatok catering felelőse – a Baker & Baker a termékek széles skáláját kínálja az igényekhez igazodva. Inspiráló termékek, rugalmas kezelés, ügyfélorientált csomagolás és kiváló eltarthatóság csak néhány jellemzője termékeinknek.

Kate’s Cake

Kate’s Cake

A Kate’s Cake házi sütemények receptje egyszerű és az elmúlt 20 évben folyamatosan tökéletesítve lett. Csak természetes összetevőket alkalmazunk és minden falatkába beleteszünk egy csipet szeretetet is. A Kate’s Cake története a jó minőségű finomságokról szól, nem a tömegtermelésről.

A kézzel készített sütemények közé torták, kalácsok, szelet sütemények, kekszek, muffinok, és csomagolt szeletek tartoznak. Ha hagyományos süteményre vagy akár modern tortácskára vágysz, megtalálod választékunkban.